Produsele Ivatherm - produse moderne si sigure care previn si trateaza cu succes problemele dermatologice

Produsele Ivatherm - produse moderne si sigure care previn si trateaza cu succes problemele dermatologice

1. Unicitate

Toate produsele Ivatherm contin apa termala Herculane, o apa de legenda ce poarta numele eroului mitologic Hercule, patron al apelor termale, simbol al puterii si al echilibrului intre forta fizica si cea spirituala. Unica prin structura si proprietati, apa termala Herculane protejeaza celulele pielii si confera tuturor produselor calitati calmante, antiiritante, antiinflamatorii, demonstrate clinic pentru toate gradele de sensibilitate ale pielii.

2. Inovatie

Produsele Ivatherm sunt concepute si fabricate in Franta, in colaborare cu experti francezi in dermo-cosmetologie, imbinand proprietatile unice ale apei termale Herculane cu formule originale si ingrediente active inovatoare ce utilizeaza ultimele descoperiri stiintifice si biotehnologii in cosmetologie.  Produsele Ivatherm aduc solutii corective complete fiecarui tip de piele, ajutand-o sa-si gaseasca durabil functionarea originala si echilibrul fiziologic.

Apa termala Herculane se capteaza intr-o zona naturala protejata de orice poluare urbana si industrial, cu un climat mediteranean (Parcul National Domogled – Valea Cernei) de o puritate si frumusete ce rivalizeaza cu cele mai renumite parcuri nationale din lume, in care aerul este puternic ionizat.

3. Eficacitate

Cele 18 patente integrate in formulele originale ale gamelor de igiena si ingrijire a pielii confera produselor eficacitate sporita, dovedita in cadrul studiilor clinice efectuate in laboratoare de cercetare prestigioase. Eficacitatea lor este confirmata in cei peste 10 ani de cand Ivatherm raspunde exigentelor medicilor dermatologi din Romania si din celelalte tari partenere, precum si miilor de persoane, de toate varstele, care se ingrijesc zi de zi cu produsele noastre.

4. Siguranta si toleranta

Concluziile studiilor clinice realizate pentru ingredientul unic din produsele Ivatherm – apa termala Herculane, o recomanda in tratarea multiplelor afectiuni dermatologice: piele sensibila si reactiva, atopie, eczema, prurit (mancarime), urticarie, dermatoze inflamatorii, de la cel mai sensibil tip de piele la cel mai intolerant sau alergic.

Produselor contin cu predilectie ingrediente de origine naturala, ce respecta normele europene in domeniu, cu un nivel inalt de toleranta si siguranta consacrate in timp si dovedite prin teste dermatologice. Produsele Ivatherm  sunt “Made in France” ca o garantie a faptului ca ciclul de productie este riguros controlat pentru a oferi produse de inalta calitate. Formulele sunt hipoalergenice si non-comedogenice.