Modele de paltone dama pentru sezonul rece 2014-15

Modele de paltone dama pentru sezonul rece 2014-15

Frigul de afară e mai ușor de îndurat cu un palton sau trench călduros și trendy. Ți-am pregătit câteva modele, dintre care poți să-ți alegi preferatul pentru această iarnă. Și nu uita, că gerul de afară nu te poate împiedica să te simți atrăgătoare!

Capa câștigă din ce în ce mai mult teren pe piață, pentru că are un aer sofisticat și merge de minune cu fuste midi și rochii office.


Cumpara online Capa Timea Albastra  - 299 lei
 


Iată  un palton deosebit cu inserții din piele ecologică, care va atrage toate privirile. Forma asimetrică și cambrată emană feminiate și eleganță, pentru o seară specială în oraș.

Cumpara online Palton Lore Negru - 359 lei

Carourile nu ies niciodată din tendințe, așa că îți propun un model, pe care îl poți purta atât cu blugi, cât și cu o ținută mai elegantă. 

Cumpara online Palton Zelda Multi - 259 lei

Toți vor întoarce capul după "Scufița roșie"". Un model pentru toate siluetele, care accentuează talia și alungește picioarele, prin dimensiune și croi.

Palton Linda Rosu

Cumpara online Palton Linda Rosu - 199 lei

 

Pentru zilele cu raze de soare, poți alege un poncho călduros. Acest model are o formă asimetrică și merge deminune cu blugi skinny și botine.

Poncho Abele Negru

Cumpara online Poncho Abele Negru - 159 lei

 

Cum iti plac modelele de paltoane dama pe care ti le-am prezentat? Te invit sa descoperi oferta magazinelor online de paltoane dama potrivite pentru sezonul toamna-iarna  2014-2015 !