Modele de cizme dama din piele recomandate pentru toamna 2014

Modele de cizme dama din piele recomandate pentru toamna 2014

Unul dintre motivele pentru care iubesc toamna este că pot purta cizme. Cu toc, platformă sau joase, cizmele dau un aspect plăcut ținutei și pot fi folosite la cele mai diverse ocazii. Pentru acest sfârșit de an nu îți poate lipsi o pereche, care să te facă să te simți încrezătoare și sexy. Ți-am ales câteva modele de ghete și cizme dintre care îți poți alege preferatul:

Vezi produsul aici: Cizme cu siret din piele femei

Dacă vrei un model cu toc care să fie însă comod , îți recomand această cizmă cu toc gros. Este practică pentru o zi agitată, deoarece nu te vor incomoda fiind, totodată, elegante și feminine. 


Vezi cizmele aici: Cizme din piele naturala cu talpa joasa


Cizma cu talpă joasă din piele naturală este un model cât se poate de comod pentru zilele ploioase. Îl poți purta indiferent de statură,cu blugi sau o fustă cloș,atât la birou cât și în oraș.

Modelul meu preferat pentru acest sezon sunt cizmele 2 în 1. Ele au partea de sus detașabilă și se tranforma în ghete după preferință. Astfel ai 2 perechi de încălțăminte,pe care le poți alterna în funcție de restul ținutei.

Vezi cizmele aici: Cizme 2 in 1 cu ghetra detasabila pentru femei

 


Dacă optezi pentru cizme joase, acesta este un model interesant cu scai, pentru ținutele casual. Recomand în mod special culoarea pentru că o poți combina cu o mulțime de nuanțe. Sau poate fi pata de culoare la o ținută all black.

Vezi cizmele aici: Cizme cu fenta scai PEDI GIRL

Pentru adeptele stilului funky, sigur vă vor plăcea  aceste cizme Cute Dots. Sunt din piele, cu buline roz și 2 tipuri de șiret pe care le poți alterna. Cu siguranță nu vor rămâne neobservate.

Vezi cizmele aici: Crazy Cute Dots - Cizme din Piele

Cum iti plac modelele de cizme din piele pe care ti le-am prezentat? Te invit sa descoperi intreaga oferta de cizme de dama din magazinele online! Te inspiri, comanzi online si castigi timp pretios!