Little black dress - indispensabila in garberoba ta

Little black dress -  indispensabila in garberoba ta

Conceptul "Little black dress" a apărut în anii '20 și se referă la faptul că orice femeie trebuie să aibă în șifonier o rochie simplă neagră pentru că poate fi purtată indiferent de sezon, nu se demodează și este extrem de versatilă.

O poți purta la birou, la o cină romantică sau la o întâlnire de afaceri, depinde doar de accesoriile pe care le adaugi. În continuare vom vedea cum să alegem cea mai potrivită rochie neagră în funcție de corpul nostru și de ocazia la care o vom purta:

Pentru femeile cu bustul mic, această rochie mărește optic în partea de sus și accentuează talia prin pliuri. Este un model office pe care îl poți purta la birou sau la o întâlnire de afaceri.

Rochie clasica de lana

 O gasesti aici: Rochie clasica de lana 

Rochia din voal e alegerea pefectă pentru o petrecere sau o ieșire în club. Dacă ești minionă ,un truc ar fi să alegi tocuri cât mai înalte pentru că alungesc picioarele și îți oferă statura pe care o dorești.

Rochie mini din voal si dantela

O gasesti aici: Rochie mini din voal si dantela

Dacă ești înaltă poți opta pentru o rochie lungă pe lângă corp. Banda ornată manual accentuează talia, făcând rochia elegantă și potrivită pentru o întâlnire romantică.Poți opta pentru accesorii metalice pentru un succes garantat.

Rochie RS6129 neagra

O gasesti aici: Rochie RS6129 Negra

Acest model este recomandat  persoanelor cu bust generos pentru că scoate în evidență formele și atrage toate privirile. Forma conică subțiază talia și dă forma de clepsidră pe care cu toate ne-o dorim.

Rochie de seara neagra

O gasesti aici: Rochie de seara neagra

Tie ce model ti se potriveste din cele prezentate mai sus? Descopera toata colectia de rochii negre