Serul Synergy de la Ivathetm sau „Repara-tot”

Serul Synergy de la Ivathetm sau „Repara-tot”

Atunci când ai un produs bun la îndemână, tentația de a-l folosi în fel și chip este foarte mare. Mi se întâmplă și cu apa termală Herculane în spray, și cu loțiunea micelară. Următorul pe listă, o mare iubire: Serul SYNERGY, destinat reparării și (doi într-unul)  prevenirii urmelor lăsate pe piele de înaintarea în vârstă.

Explicit, acest lucru s-ar traduce în refacerea nivelului de hidratare și protejarea pielii împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi și agresiunii expunerilor la soare ca primă cauză a fotoîmbătrânirii. Serul este un amestec sinergic de șapte uleiuri de origine vegetală, obținute prin presare la rece, deci fără a afecta în niciun fel proprietățile lor miraculoase. Utilizarea serului imediat după demachiere și înainte de aplicarea cremei de îngrijire este un obicei mai recent introdus în rutina noastră de îngrijire, dar fără cale de întoarcere. Utilizarea unui ser împreună cu o cremă, pentru a completa și îmbunătăți efectul cremei, devine vizibilă în îmbunătățirea condiției tenului în cel mai scurt timp, estomparea ridurilor fine și a celor profunde, aspectul mai luminos și o strălucire proprie pielii sănătoase, caracterizată de echlibrul apei și lipidelor din țesuturi.

Cel mai rapid efect de reparare l-am observant însă aplicându-l pe unghiile mele deshidratate grav de atâtea diluante și lacuri colorate, fie ele și aplicate peste baze nutritive de tot felul. Unghiile, lăsate la vedere pentru o săptămână, fără a le mai ascunde pudic în spatele ojei decorative, arătau destul de rău, exfoliate pe la vârfuri și cu brazde albe și aspre străbătându-le vertical. Tocmai aspectul lor bolnăvicios m-a îndemnat să iau o atât de drastică hotărâre: fără lacuri timp de o săptămână, chiar în miez de vară cochetă și plină de culoare. Fără luciu, lipsite de nuanța rozalie a unghiilor sănătoase, arătau slăbite, zdrențuite și terne. Crema de mâini pare să nu mă ajute prea mult, deși o masez în piele și pe unghii de mai multe ori pe zi.

Șansa mea a fost o colegă, în fața căreia m-am plâns de necazul cu unghiile pe care le tot ascundeam în pumn. Mi-a șoptit secretul ei: serul Synergy în locul uleiului pentru cuticule, picurat la rădăcina unghiei, masat pe unghie și lăsat să acționeze câteva minute…mai multe minute. Am urmat sfatul de doar trei ori pe numărate, cu o cantitate infimă de ser, iar unghiile mele arată acum nesperat de bine într-un timp atât de scurt. De la prima aplicare, efectul a fost vizibil reparator: un început de luciu, estomparea dungilor albicioase și rugoase, o culoare ușor modificată a unghiei.

Dacă efectul pe unghii este atât de vizibil reparator și revigorant, aș mai avea cum să mă îndoiesc de efectul său asupra pielii? Peste 30, minunea SYNERGY. Me, happy!