Ivahidra + Produse pentru piele uscata si foarte uscata, dermatita atopica

Ivahidra + Produse pentru piele uscata si foarte uscata, dermatita atopica

La orice vârstă pielea uscată este o sursă de disconfort. Aspră la atingere, ea își pierde catifelarea și devine din ce în ce mai sensibilă. Această stare de uscăciune se poate agrava odată cu agresiunile climatice, igiena neadecvată sau prin utilizarea cosmeticelor iritante. În sezonul rece, pielea noastră are nevoie de o îngrijire suplimentară pentru a putea face față cu brio temperaturilor tot mai scăzute.
Ivatherm propune mamei și copilului un concept revoluționar de hidratare, gama IVAHIDRA+. Conține 3 produse fără parfum, dedicate în special bebelușilor. Majoritatea mamelor ne-au mărturisit că după ce au încercat produsele le-au adăugat în rutina lor zilnică de îngrijire.
Pornind de la descoperirea aquaporinelor, premiată cu premiul Nobel în 2003, conceptul hidratării pielii din profunzime se află la baza formulării gamei IVAHIDRA+.

Orice proces de îngrijire a pielii începe de la curățare. Gelul de spălare IVAHIDRA+, fără parabeni, non-detergent și hidratant, este opțiunea cea mai sigură. Este recomandat în igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate și atopice - pentru față, mâini și corp. Disponibil în 2 variante, de 250 și 500 ml, are o pompiță care vine în ajutorul tău pentru o întrebuințare cât mai comodă.

Îngrijirea cu produse cosmetice hidratante, foarte bogate în activi și hrănitoare, consumul de apă și nutriția corespunzătoare sunt factori ce asigură menținerea sănătății și frumuseții pielii mai ales iarna cand hidratarea devine o urgență.
Din aceeași gamă, crema pentru corp IVAHIDRA+ asigură hidratarea profundă datorită ingredientelor sale.
Conține: Aquaphyline®, extras din panseluțe sălbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin două mecanisme: sinteza aquaporinelor și creșterea cantității de acid hialuronic – binecunoscutul ‘burete molecular’ al apei din piele. Untul de Karité (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea și nutriția pielii prin aportul de vitamine și acizi grași esențiali care măresc suplețea straturilor celulare. Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator și antibacterian. Apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante.

IVAHIDRA+ cremă pentru față este o cremă fără parfum, prezentată într-un tub de 40 ml care asigură păstrarea cremei în condiții de igienă corespunzătoare pe tot parcursul folosirii ei, este remediul cel mai bun împotriva pielii foarte uscate.
Dintre ingredientele sale (Aquaphyline, Alfabisabolol, Untul de Karite, Uleiul de Jojoba, Apa termală Herculane) cu calități hidratante, antibacteriene, antiinflamatoare și nutritive, ne îndreptăm mai mult asupra unuia singur: uleiul de Jojoba.

Extras din semințele fructului arborelui de Jojoba (Buxus chinensis), este un ulei extrem de bine tolerat de piele. Are însușiri antibacteriene, hidratante, antiinflamatorii și redă echilibrul secreției de sebum al pielii. Foarte emolient, pătrunde adânc în piele, fiind un remediu natural pentru tenul iritabil și pielea foarte uscată.

Alege IVAHIDRA+ pentru o piele catifelată și elastică chiar și în condiții climatice extreme!

Ivahidra+ ivatherm