Cheesecake fără coacere

Cheesecake fără coacere

De câțiva ani cheesecakeul e cel mai popular desert de pe siteurile de socializare. Însă e destul de costisitor și prepararea nu e una tocmai ușoară. De câte ori nu m-am chinuit să nu se crape în cuptor sau să nu iasă prea moale și mai mereu ieșea cu defecte

Citeste articolul

Mic dejun pentru Valentine's Day

Mic dejun pentru Valentine's Day

Mâine dimineață ne trezim mai devreme și ne surprindem iubitul cu un mic dejun delicios și făcut cu dragoste. Vă propun pancakes tipic americane pe care să le serviți în pat alături de lapte sau suc de fructe

Citeste articolul

Plăcintă cu pui și legume

Plăcintă cu pui și legume

Duminica e zi de gătit pentru săptămâna ce vine, așa că am pregătit o plăcintă delicioasă pentru snackul dinaintea prânzului la muncă.Pregătirea nu durează mai mult de jumătate de oră și rezultatul are un gust minunat și foarte sățios. Haideți să ne apucăm de treabă:

Citeste articolul

Unt de arahide homemade

Unt de arahide homemade

De câțiva ani untul de arahide a devenit foarte popular și nelipsit din unele case, inclusive a mea. Fie că îl pun în clătite cu dulceață sau la diferite prăjituri, textură cremoasă și amestecul dulce-sărat este inconfundabil. Problema e că, deși ar trebui să fie un aliment sănătos cu aport de grăsimi monosaturate, nu am încredere în produsele de pe piață și conservanții adăugați.

Citeste articolul

Pui Kung Pao

Pui Kung Pao

Dacă vrei să pregătești o cină romantică și să îl impresionezi cu calitățile tale de gătit, îți propun o rețetă simplă și rapidă. Este o rețetă de inspirație chinezească pe care cu siguranță o va aprecia orce tip de bărbat

Citeste articolul

Reteta Inel din pui cu brânză

Reteta Inel din pui cu brânză

Dacă dragostea trece prin stomac, atunci e timpul să-i pregătești iubitului o mâncare specială, care îl va da cu siguranță pe spate! De curând am găsit o rețetă simplă care s-a dovedit a avea un gust excelent. Se numește inel din pui cu brânză și este un soi de plăcintă delicoasa și rapidă.

Citeste articolul